DUNIA ARTIST

Eksklusif! Sharifah Shahira Dedah Linda Onn Dah Kahwin Mat Salleh?Dunia hiburan tanah air telah lama tidak mendengar perkembangan terbaru Linda Onn yang kini aktif menjadi tauke My Mom’s Chicken Rice & My Asam Pedas Shop Restaurants. Mungkin ramai yang rindukan artis ini muncul di kaca televisyen tetapi apakan daya Linda Onn kini lebih fokus kepada kerjaya sebagai penyampai radio.

Ehem! khabarnya dah berkahwin. Tetapi kenapa perlu disembunyikan?. Kan lebih elok dedahkan kepada peminat supaya tidak timbul fitnah nanti. Mungkin ramai juga dah tahu Linda Onn telah berkahwin tetapi pasti juga ada yang tidak tahu Linda Onn telah berkawin. Erk!
linda onn dah kahwin

Apa pun mungkin status Sharifah Shahira kali ini mendedahkan segalanya. Gambar yang dimuat naik oleh Syarifah Shahira menerusi laman sosial instagramnya dengan kapsyen tersebut telah mencetuskan tanda tanya peminat:

Selamat pengantin baru @lindaonn7 semoga berbahgia hingga ke. Jannah


Linda onn  nikah
Humm kalau benar lah gosip ini, penulis yakin ramai peminat gembira dengan berita tersebut. Yelarkan, umur Linda Onn pun bukannya muda lagi jadi sesuai lah Linda mencari teman hidup. Rata-rata pengikut Sharifah Shahira mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru kepada pasangan tersebut.


Video yang dikongsikan oleh Linda Onn menerusi instagram miliknya sendiri mengukuhkan lagi tentang status Linda Onn yang sekarang. Penulis ucapkan jutaan tahniah dan apa kata Linda Onn buat sidang media tentang perkahwinan tersebut. Takut nanti akan jadi isu fitnah pula dilihat bermesraan dengan jejaka tersebut. Haishh kacaknya lelaki tersebut, Mat Salleh gituh.


Disyorkan :

Cacatan perjalanan

Hafiz Nikah 14 Mei 2016
Popular Posts