Saturday, 15 September 2018

Soalan Lazim

SOAL JAWAB MENARIK DI CMF PLATFORM TERBAIK MENJANA INCOME ANDA
Q: Apakah Maksud Hashrate?
Secara ringkas, kadar hash boleh ditakrifkan sebagai kelajuan di mana mesin perlombongan yang diberikan beroperasi. Perlombongan Crypto melibatkan mencari blok melalui pengiraan yang kompleks. Blok itu seperti teka-teki matematik. Mesin perlombongan perlu membuat beribu-ribu atau bahkan berjuta-juta teka-teki sesaat untuk mencari jawapan yang tepat untuk menyelesaikan blok tersebut.

Kadar hash yang lebih tinggi adalah lebih baik apabila perlombongan kerana ia meningkatkan peluang anda untuk mencari blok seterusnya dan menerima ganjaran.

Dengan kata lain, untuk melombong secara berkesan sebuah pelombong, pelombong harus mengetepikan tajuk blok supaya ia berada di bawah atau sama dengan "sasaran." Sasaran berubah dengan setiap perubahan dalam kesulitan. Untuk sampai ke hash yang diberikan (atau sasaran), pelombong harus mengubah beberapa tajuk blok, yang dikenali sebagai "nonce"

Setiap nonce bermula dengan "0" dan meningkat setiap kali untuk mendapatkan hash yang diperlukan (atau sasaran). Memandangkan pelbagai nonce adalah permainan peluang, peluang mendapat hash yang diberikan (atau sasaran) sangat rendah. Oleh itu, pelombong harus membuat banyak usaha dengan memvariasikan nonce tersebut. Bilangan percubaan yang dibuat oleh pelombong sesaat dikenali sebagai kadar hash atau kuasa hash.

Q: Apa Maksud Bitcoin (BTC)?
Bitcoin adalah rangkaian pembayaran inovatif dan jenis wang baru. Bitcoin menggunakan teknologi peer-to-peer untuk beroperasi tanpa pihak berkuasa pusat atau bank; urus niaga pengurusan dan pengeluaran bitcoin dijalankan secara kolektif oleh rangkaian. Bitcoin adalah sumber terbuka; Reka bentuknya adalah awam, tiada siapa yang memiliki atau mengawal Bitcoin dan semua orang boleh mengambil bahagian. Melalui banyak ciri uniknya, Bitcoin membolehkan kegunaan menarik yang tidak dapat dilindungi oleh sistem pembayaran sebelumnya.it. Rujuk website:https://bitcoin.org/en/ 

Q: Anggaran Kadar Keuntungan Dalam CMF?
Anggran kadar keuntungan 0.0009USDT / 1GHS / hari sehingga 15 tahun

Q: Cara Pengiraan Anggaran Keuntungan Di CMF?

Q: Bagaimana untuk membeli GHS?
Anda boleh membeli GHS dengan BITCOIN di Link berikut: https://www.cryptomining.farm/buy 

Q: Apa itu Mining?
Mining atau melombong cryptocurrency (Altcoin dan Bitcoin) adalah proses dimana anda menggunakan PEKAKAS / DEVICE, Hardware Komputer, ASIC untuk menjana HASHRATE tertentu bagi menyelesaikan masalah MATEMATIK yang kompleks, dan jika masalah ini dapat diselesaikan maka Altcoin atau Bitcoin baru terjana dan melalui itulah anda mendapat reward. 

Q: Bagaimana Miners mendapatkan ganjaran (REWARD)?
Dengan PERKAKASAN (Device) ini miners bukan sahaja menjana Bitcoin, mereka juga menghasilkan HASRATE untuk mengesahkan TRANSAKSI dan mengelakkan KEPALSUAN (Fraud). Jadi jika lebih ramai MINERS bermakna lebih TINGGI HASHRATE maka lebih cepat transaksi itu disahkan dan fraud dapat dikurangkan. Oleh sebab itu miners akan dapat ganjaran daripada kerja keras mereka. 

Jika pada tahun 2009 anda boleh menjana 200 Bitcoins dengan komputer peribadi anda di rumah. Pada tahun 2014 ia akan membawa anda sekitar 98 tahun untuk melombong hanya 1 Bitcoin sekiranya menggunakan komputer peribadi yang ada. Kerana itu CPU mining tidak lagi relevan, kerana CPU adalah pengkhususan kepada kerja-kerja Computing, bukannya Mining
Q: Kenapa ASIC Mining ( application-specific integrated circuit ) dicipta?
Oleh kerana itulah device ASIC dicipta iaitu Computing Chip yang direka khas SPESIFIK PENGKHUSUSAN untuk mining Bitcoin. Tetapi sejak ramai miners telah menyertai NETWORK ini beberapa tahun yang lalu, ia masih mustahil untuk kita sendiri menyelesaikan masalah ini. Maka kolam lombong (mining pools) telah dicipta. Kumpulan miners dibentuk bersama untuk menangani kesukaran yang semakin meningkat dalam perlombongan Bitcoin. Setiap miners dibayar untuk bahagian kerjanya.

Q: Apakah Cloud Mining?
Untuk mining perkara penting yang perlu anda perolehi adalah HASHES. Jika ada Device tetapi tidak ON, sama juga, anda tidak masuk ke dalam Mining Network. Sebaliknya jika anda tiada device tetapi menyewa HASHES, anda boleh masuk ke dalam Mining Network. Ini dipanggil Cloud Mining contohnya company sekarang ini yang kami join Lifetime Technology Thailand, memiliki Cloud Mining sendiri dipanggil "Cryptominingfarm" 

Q: Jadi Kesimpulanya?
Peluang terbaik untuk memperolehi Bitcoin dengan mudah dan cepat. Setiap hari, jumlah Bitcoin bertambah masuk ke akaun wallet anda. Withdraw bila-bila masa boleh dilakukan dengan syarat minimum withdraw Bitcoin: 0.005 BTC

Daftar sekarang untuk dapatkan 50GHS percuma, sementara promosi masih valid, Tiada Yuran Pendaftaran, soal deposit boleh dilakukan kemudian, mengikut kesediaan anda, Yang penting daftar dulu. 

Klik Butang Register Now


Popular Posts